ADÜ, Bilimsel Araştırma Projelerinde Otomasyon Sistemine Geçti

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), bilimsel araştırma projelerinde otomasyon sistemine geçti. Adnan Menderes Üniversitesi Bilimsel Araştırma Proje…

ADÜ, Bilimsel Araştırma Projelerinde Otomasyon Sistemine Geçti

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), bilimsel araştırma projelerinde otomasyon sistemine geçti. Adnan Menderes Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi Koordinatörlüğü’nde yürütülen projelerle ilgili ‘Bilimsel Araştırma Projeleri Otomasyon Eğitimi’, ADÜ Atatürk Kongre Merkezi (AKM) Maiandros Salonu’nda gerçekleştirildi. Bilimsel Araştırma Projelerinde (BAP) kullanılacak otomasyon sisteminin daha kolay ve anlaşılır kullanımı için gerçekleştirilen eğitimde ADÜ Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı ve BAP Komisyonu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aslı Yorulmaz ve Ersoft Eğitim Yetkilisi Hayri Kılıç BAP Otomasyon Sistemi hakkında akademisyenlere seminer verdi. Yrd. Doç. Dr. Aslı Yorulmaz, seminerin açılış konuşmasında BAP hakkında bilgiler vererek, Adnan Menderes Üniversitesi’nin personel sayısındaki artışla birlikte projelerde de artış gözlendiğini belirtti. BAP’ta kullanılan otomasyon sistemi hakkında konuşan Yorulmaz, bu sistemle işlemlerin anlık yapılabileceğini, daha hızlı, daha kolay takip edilebileceğini söyleyerek aynı zamanda evrak masraflarının da azaldığına dikkat çekti. Bununla beraber KRM 15001 Projesi kapsamında bilimsel projelere verilen desteğin arttığına değinen Yorulmaz, bilimsel yayınlara ek olarak bilimsel projelere de destek verileceğini sözlerine ekledi. Firma Yetkilisi Hayri Kılıç da, otomasyon sisteminin işleyişi hakkında bilgiler verdi. Seminerin sonunda akademisyenlerin sorularını yanıtlayan Kılıç’a Yrd. Doç. Dr. Aslı Yorulmaz katkılarından dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X