Advocaat’ın Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edildi

Adı, Fenerbahçe ile anılan Hollanda Milli Futbol Takımı’nın yardımcı teknik direktörü Advocaat, görevini bıraktı. Hollanda basını da Advoocaat’ın Fenerbahçe ile 1 yıllığına anlaştığını yazdı

Advocaat’ın Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edildi

Vitor Pereira ile yol ayrımına gelen Fenerbahçe’nin, teknik direktör adayları arasında bulunduğu öne sürülen Dick Advocaat, Hollanda Milli Takımı’ndaki teknik direktör yardımcılığı görevinden ayrıldı.

Hollanda Kraliyet Futbol Federasyonu’ndan (KNVB) yapılan açıklamada, 22 Mayıs’ta teknik direktör Danny Blind’in yardımcısı olarak iş başı yapan Advocaat’ın görevini bıraktığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen teknik direktör Blind, Advocaat’ın ayrılma kararına şaşırdığını ve hayal kırıklığına uğradığını kaydetti.

Hollanda gazetesi NOS ise Advoocaat’ın Fenerbahçe ile 1 yıllığına anlaştığını yazarken, Hollandalı teknik adamın, “Türkiye’de, böylesine büyük bir kulüpte göreve başlayacağım için çok heyecanlıyım. Bu yaşta bir teknik direktör için büyük bir meydan okuma.” ifadelerine yer verdi

De Telegraaf gazetesi de 68 yaşındaki teknik adamın Fenerbahçe’ye gideceğini ileri sürdü.

Kariyerinde AZ Alkmaar, PSV, Glasgow Rangers ve Zenit’in yanı sıra Rusya ile Hollanda milli takımlarını çalıştıran Advocaat, şubat ile mayıs ayları arasında da Feyenoord Kulübünün teknik heyetine danışmanlık yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X