AFAD Başkanlığı Karakaya Bölgesini Dağcılık Eğitim Alanı Olarak Seçti

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından Genel Eğitim Planı çerçevesinde dağcılık eğitimi için seçilen Sivrihisar’daki Karakaya bölgesi, ilk konuklarını ağırlıyor.

AFAD Başkanlığı Karakaya Bölgesini Dağcılık Eğitim Alanı Olarak Seçti

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen ileri kar buz eğitimini başarıyla tamamlamış 40 kişilik ekip, dağcılık eğitimlerinin bir diğer kademesi için belirlenen Karakayalar bölgesinde toplandı. AFAD Eskişehir İl Müdürü Recep Bayar ve Eğitim Uzmanı Ahmet Turhan, eğitimlerine başlayan ekip üyelerini ziyaret etti. Misafirlere her türlü kolaylığın sağlanacağını belirten Bayar, kamp alanında bulunan herkese hoş geldiniz dedi. KARAKAYA DAĞCILIK EĞİTİMİ İÇİN SEÇİLDİ Öte yandan, dün başlayan ve 10 Nisan tarihine kadar devam edecek eğitimin ardından, Türkiye’deki 81 ilinden AFAD üyeleri dağcılık eğitimi için artık belirli dönemlerde Sivrihisar’daki Karakaya bölgesine gelecek. AFAD Başkanlığı tarafından seçilen bölgedeki dağcılık eğitimleri, Eskişehir AFAD ekibinde yer alan ve Dağcılık Federasyonu tarafından yetkilendirilmiş eğitmenler tarafından veriliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X