AFAD Personeline Temel Yaşam Desteği Eğitimi Verildi

Bartın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) personeline ‘Sertifikalı Temel Yaşam Desteği Eğitimi’ verildi. Bartın İl Sağlık Müdürlüğü’nce Bartın…

AFAD Personeline Temel Yaşam Desteği Eğitimi Verildi

Bartın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) personeline ‘Sertifikalı Temel Yaşam Desteği Eğitimi’ verildi. Bartın İl Sağlık Müdürlüğü’nce Bartın AFAD personeline ‘Sertifikalı Temel Yaşam Desteği Eğitimi’ verildi. Bartın Afad Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Hastalık, kaza gibi sebeplerle her yıl kalp durması sonucu birçok insan hayatını kaybetmektedir. Kalp durmasına 3-5 dakika içinde müdahale edilemez ise geri dönüşü olmayan beyin hasarı ve ölümler gerçekleşmektedir. Sağlık ekipleri gelinceye kadar altın dakikalar dediğimiz ilk 3-5 dakika içinde eğitimli kişiler tarafından yapılan müdahaleler hayat kurtarmaktadır. Bu amaçla, İl Sağlık Müdürlüğünce, Kurumumuz personellerine Sertifikalı Temel Yaşam Desteği Eğitimi kurumumuzda verilmiştir” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X