Afetin izleri temizleniyor

Karacabey Belediyesi geçtiğimiz günlerde meydana gelen şiddetli yağışlar sonrası sel felaketi ve maddi hasara sebep olan Küçük Sanayi Sitesi 2. Bölge`de temizlik çalışmasına başladı. Hafta sonuna kadar tamamlanması planlanan çalışma ile tıkanan yağmur suy

Afetin izleri temizleniyor
AYDIN FİDAN
 
Belediye Başkanı Ali Özkan, sanayi sitesinde gerçekleştirdiği denetimlerde, “Amacımız Karacabeyimizin değerli esnafını bir daha aynı sorunla karşı karşıya bırakmamak. Sıkı bir çalışma ile hafta sonuna kadar tüm kanallar açılmış olacak. Çalışmalar sırasında yıllardır bu kanallara el sürülmemesi sebebiyle çok sayıda katı atık malzemesi çıkmış durumda. Esnafımızdan bu konuda duyarlı davranmasını istiyoruz. Çünkü tıkanan kanallar içerisinde demir parçaları, talaşlar, naylon ve çuvallar, ilaç ve pet şişe kutuları gibi atıklar çıkarılıyor” dedi.
 
Başkan Özkan, ayrıca sanayi içerisinde yıllardır atıl durumda bırakılarak kaderine terk edilmiş hurda araçlarında otoparklara zorunlu taşıma işinin başlatıldığı duyuruldu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X