Afganistan’dan kardeşlik adımı

Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Afganistan Cevizcan Valisi Lütfullah Azizi, Bursa ile Afganistan arasındaki kardeşlik ilişkilerini geliştirmek istediklerini söyledi.

Afganistan’dan kardeşlik adımı

Ülkeler arası dostluk bağlarını kuvvetlendirme hedefiyle beraberindeki heyetle geldiği Bursa’da, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Afganistan Cevizcan Valisi Lütfullah Azizi, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdulkadir Karlık ile görüştü.

Büyükşehir Belediyesi Tarihi Bina’da gerçekleştirilen ziyarette, Karlık’tan Bursa hakkında bilgiler alan Azizi, Bursalıları ülkesine davet ederek, Bursa ile Cevizcan arasındaki kardeşlik bağlarını güçlendirmeyi, kültürel, sosyal ve ticari ilişkileri geliştirmek istediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık da konuklarına Bursa’yı tanıttı. Bursa’nın dünya çapında gelişen kentler arasında yer aldığını ifade eden Karlık, potansiyeli yüksek ve özellikli bir şehir olan Bursa’da Büyükşehir Belediyesi’nin kente değer katan hizmetlerinden de örnekler verdi. Karlık, ziyaretin sonunda, konuklarına Bursa’ya özgü hediyeler verirken; Azizi de Karlık’a Özbeklere özgü milli kıyafet olan ‘Çapan’ı hediye etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X