Afgiad’dan Girişimcilere “Ücretsiz Dosya Yazımı” Çağrısı

Girişimci İş Adamları Derneği (AFGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Resul Sündük, KOSGEB’den girişimcilik kursu almış ve iş yeri açmak isteyen girişimcilere…

Afgiad’dan Girişimcilere “Ücretsiz Dosya Yazımı” Çağrısı

Girişimci İş Adamları Derneği (AFGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Resul Sündük, KOSGEB’den girişimcilik kursu almış ve iş yeri açmak isteyen girişimcilere seslenerek, “Girişimcilerimiz derneğimizden danışmanların yazım ve takibini yaptıkları dosyaların onaylanmış örneklerini alarak kendileri yazabilir ve böylece danışmanlara dosya ücreti ödemek zorunda kalmadan kendi dosyalarını yazabilirler” dedi. Başkan Sündük, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, dernek olarak ekonominin canlanması esnaf ve sanatkar sayısının artmasına yönelik böyle bir karar aldıklarını ifade ederek, istihdamı her daim desteklediklerini kaydetti. Girişimcilerin danışmanların talep ettikleri dosya ücretlerinden dolayı girişimcilik faaliyetinde bulunamadıklarını iddia eden Başkan Sündük, “KOSGEB girişimcilik eğitimini tamamlamış ve işletmesini açmak isteyen çok sayıda girişimci olmasına rağmen, danışmanların yaklaşık 500 ile bin 500 TL arasında istedikleri dosya hazırlama ücretleri konusunda muzdarip olduklarını tespit ettik. Girişimcilik kursu almış kişiler derneğimizle temasa geçerek, danışmanların yazım ve takibini yaptıkları dosyaların onaylanmış örneklerini derneğimizden temin ederek kendileri yazabilirler ve böylece danışmanlara dosya ücreti ödemek zorunda kalmadan kendi dosyalarını kendileri yazabilirler. Hem de dosya yazımını tam olarak yapamayan bazı acemi danışmanların, dosya yazımı esnasında yazmayı unuttukları bilgi ve belgelerden dolayı yaşanan aksaklıkları yaşamadan, dosyalarını daha doğru ve zamanında yazabilirler” diye konuştu. “BÜTÜN TÜRKİYE’YE HİZMET VERMEYE HAZIRIZ” Başkan sündük, konu ile ilgili açıklamalarına şöyle devam etti: “Derneğimize üye olan her girişimciye tüm faaliyet alanları için Türkiye’de sağlanan tüm hibe ve faizsiz kredi imkanlarını detaylı bir şekilde hazırladığımız dokümanlarda verilmektedir. Dileyen her girişimciye kurmayı planladığı işletme ve iş için yol haritası ücretsiz bir şekilde çıkartılmaktadır. Yaklaşık 9 ay içerisinde derneğimizden örnek dosya alarak kendi dosyasını kendisi hazırlayan ve işletmesini kurduktan sonra, yine derneğimizden temin etmiş olduğu tüm hibe ve faizsiz kredi imkanı sağlayan adreslerle ilgili bilgiler sonrası, işletmesini ileri seviyelere taşıyan girişimcilerimiz her geçen gün artarak gurur kaynağımız olmuşlardır. Ben buradan tüm Türkiye’ye çağrı yapıyorum her kim kendi dosyasını yazmak istiyorsa ‘[email protected]’ adresine talep için bilgi mesajı yazmaları yeterli olacaktır.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X