Afili bir gece

Başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç’ın paylaştığı internet dizisi ‘Fi’nin ilk gösterimi, ünlü oyuncuların gövde gösterisine dönüştü.

Afili bir gece

KONUKLAR GÖZ KAMAŞTIRDI

Azra Kohen’in en çok satanlar listesinde yer alan ‘Fi’, ‘Çi’ ve ‘Pi’ üçlemesinden uyarlanan ‘Fi’ dizisi görücüye çıktı. Gecede başrol oyuncuları Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi’nin yanı sıra tüm konuklar şıklıklarıyla göz kamaştırdı. Ünlü isimlerinin katıldığı gecede Ozan Güven’i yakın dostu Cem Yılmaz yalnız bırakmadı ve esprileriyle renk kattı. 

KISKANMA DURUMUMUZ YOK

Davete damga vuran olay, dizide Mehmet Günsür’le Serenay Sarıkaya’nın öpüşme sahnesi oldu. Tanıtımda Sarıkaya’yı yalnız bırakmayan Kerem Bursin, sevgilisinin öpüşme sahnesini soran gazetecilere, ‘İşine saygı duyuyorum. Ben de bir oyuncuyum ve bu konular bize garip geliyor. Bu bizim işimiz, kıskanma durumu yok’ diye yanıt verdi. Bu sözlerin ardından Bursin, Sarıkaya’ya objektifler karşısında öpücük verdi. 

 

ELİM YÜZÜM DÜZGÜN

Şu an dinlenme modunda olduğunu söyleyen Elçin Sangu, ‘Kendinizi güzel buluyor musunuz?’ sorusuna, ‘Kendimi aşırı güzel bulmuyorum. Sadece elim yüzüm düzgün’ diye cevap verdi.

SOĞUK RÜZGARLAR ESTİ

Geceye birer dakikalık arayla gelen Bergüzar Korel ve Sinem Kobal arasında soğuk rüzgarlar esti. Korel, verdiği röportaj sonrası Kobal’ı görmezden gelip yerine geçti. 

BEREN’LE FİLM ÇEKECEK

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu çifti geceye birlikte katıldı. İlker Kaleli, Beren Saat’le birlikte sinema filmi çekecekleri haberlerini doğruladı.

İŞİMİZ NEYİ GEREKTİRİRSE

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, dizilerinde birbirlerine öpüşme yasağı koydukları haberlerine açıklık getirdi. İkili, ‘İşimiz ne gerektirse yaparız. Birbirimize saygı duyuyoruz’ diye konuştu.

DEFNE BÜYÜLEDİ

Kıvanç Tatlıtuğ’un da katıldığı galanın en dikkat çeken isimlerinden biri de Defne Samyeli’ydi. 45 yaşındaki Samyeli, güzelliği ve kusursuz fiziğiyle herkesi şaşırttı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X