Afyonkarahisar’da 5 Adrese Uyuşturucu Baskını

Afyonkarahisar’da polis tarafından 5 ayrı adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda 160 gram eroin ve 7 gram esrar ele geçirildiği belirtildi.

Afyonkarahisar’da 5 Adrese Uyuşturucu Baskını

Afyonkarahisar’da polis tarafından 5 ayrı adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda 160 gram eroin ve 7 gram esrar ele geçirildiği belirtildi. Operasyonla ilgili Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, operasyonun Sultandağı ilçesinde gerçekleştirildiği kaydedildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan operasyonla ilgili açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İl merkezinde ve ilçelerinde yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde Sultandağı ilçesinde arama kararına istinaden 14 Ocak Perşembe günü sabah saatlerinde eş zamanlı olarak 5 ayrı adreste arama yapılmıştır. Uyuşturucu madde arama köpeğiyle yapılan aramada evlerin çeşitli yerlerine gizlenmiş bir şekilde 160 gram eroin maddesi ve 7 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili 1 kişi gözaltına alınırken, şahıs işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X