Ağabeyinin katilini mi öldürttü? Ünlü şarkıcıdan yeni açıklama

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan Murat Güneş isimli şahıs, kendisini ünlü bir ismin cinayete azmettirdiğini ve karşılığında 12 milyon dolar aldığını söylemişti.

Ağabeyinin katilini mi öldürttü? Ünlü şarkıcıdan yeni açıklama

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıkarılan Asım Bayram cinayetinin zanlılarından Murat Güneş sorgusunda, bir önceki işlediği cinayeti ünlü bir ismin azmettirdiğini ve 12 milyon dolara kiralık katil olarak görev aldığını anlatmıştı.

Murat Güneş, bu cinayetin azmettiricisinin, Türkiye’nin yakından tanıdığı bir ünlü isim olduğunu iddia etti. Müge Anlı’daki Murat Güneş’in ifadesinden sonra herkes ünlü ismi araştırmaya başladı. Sosyal medyada o ünlü ismin Gülben Ergen olduğu iddia edildi.

 “SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİM”

Olay sonrası ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programının sunucularına “Babamı da Gülben Ergen” öldürdü yazılı bir caps gönderen Gülben Ergen, “2006 yılında bu konuyla ilgili bir açıklama yapmıştım. Ne için, kim için yapayım daha fazla açıklamayı? Roma’yı da ben yakmış olabilir miyim? diyorum. Ne diyeyim artık. Sözün bittiği yerdeyim.” dedi.

Bunun yanı sıra sunucuların Gülben Ergen’in avukatı Altın Mimir’in yurt dışında olduğunu ve Ergen’in onu beklediğini söyledi.
 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X