Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde sona gelindi

İnegöl Belediyesi yakında açılışı gerçekleştirilecek olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin çevre düzenleme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde sona gelindi

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çevresinde yürütülen çalışmaları inceleyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, belediye ekiplerinin bölgede yoğun bir çalışma yürüttüğünü ifade etti. 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Aktaş, “Daha önce metruk binaların bulunduğu ve yolda kalan yaklaşık bir dönümlük alanda zemin değişimi yapılarak, 2 bin ton alt temel malzemesi serildi ve zemin sağlamlaştırıldı. İmar planında 22 metre genişliğinde olan Bağlar Caddesi’nin Yenişehir yoluna bağlanan kısmında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin de katacağı yoğunluk hesaplanarak, kontrolsüz geçişleri engellemek için kavşak planlaması yapıldı, projelendirildi ve uygulamaya geçildi” diye konuştu. 

60 ARAÇLIK OTOPARK

Çalışma kapsamında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne gelen vatandaşların araçlarını park edebilmeleri için 60 araçlık otopark planlaması yapıldığını kaydeden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çevrenin güzel bir görünüm kazanması için 600 metre bordür uygulaması yapılacağını söyledi. 800 metrekare kaldırımlar için, bin 500 metrekare yol ve otoparklar için toplamda 2 bin 300 metrekare parke taşı döşeneceğini belirten Aktaş, burada yürütülen çalışmanın maliyetinin ise 110 bin TL olduğunu kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X