Ağlatan masal

Başrolünü Fatih Artman’la paylaştığı ‘Bana Masal Anlatma’ filminin galası için Bursa’ya gelen Hande Doğandemir, genç hayranlarının gözü yaşlı sevgi gösterisi karşısında ne yapacağını şaşırdı.

Ağlatan masal

MAHMUT DURGUT

Kerem Bursin’le oynadığı ‘Güneşi Beklerken’ dizisi sayesinde büyük bir fan kitlesi bulunan Hande Doğandemir, Korupark AVM Cinetech Sinemaları’ndaki galaya girişte sevgi çemberi içinde kaldı. Çoğunluğu genç kızlardan oluşan hayranlarının dokunabilmek için gözyaşı döktüğü Doğandemir, önce ne yapacağını şaşırdı sonra da onlarla tek tek fotoğraf çektirdi.

EĞLENCELİ BİR FİLM OLDU

Galanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan filmin diğer başrol oyuncusu Fatih Artman, eğlenceli bir film çektiklerini ve seyircinin de gereken ilgiyi göstereceğini umduklarını söyledi. Galaya katılan Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun, Sadi Celil Cengiz, Berat Yenilmez ve yönetmen Burak Aksak seyircilerle selfie çektirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X