Ağlaya ağlaya cezaevine

Üç kadının ‘tasarlayarak adam öldürmek’ten yargılandığı davanın ikinci duruşmasında bu kez gözyaşı seli vardı.

Ağlaya ağlaya cezaevine

HALİL ÖZÇOBAN

Mudanya’da 70 yaşındaki Ahmet Yeşildağ’ı, parası ve mal varlığı için morfinle zehirleyerek öldürdükleri iddiasıyla tutuklana ikisi ane-kız 3 kadın, Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bir kez daha hakim önüne çıktı. ‘Tasarlayarak adam öldürmek”ten ömürboyu hapisleri istenen üç kadın, duruşmadaki ifadelerinde yine suçlamayı reddetti.  

‘ONU BİZ ÖLDÜRMEDİK’

Ahmet Yeşildağ ile daha önce imam nikahıyla yaşayan Sevilay Saygın, ilk duruşmadaki ifadesinde yaşlı adamın hastalık yüzünden öldüğünü söylemişti. Saygın’ın ablası olan davanın diğer tutuklu sanığı Beyhan Mızrakçı da, kızıyla resmi nikahla evlenen Ahmet Yeşildağ’ı zehirleyerek öldürdükleri yönündeki iddiaları reddederken, Yeşildağ’ın resmi nikahlı eşi Derya Yeşildağ da anne ve teyzesi gibi suçlamayı kabul etmemişti.

SADECE BİRİ TAHLİYE

Davanın görülen ikinci duruşmasında her üç sanığın avukatı olan Ali Özcan, müvekkillerinin uzun bir süredir tutuklu bulunduğunu, Ahmet Yeşildağ ‘ın ölümünde suçlarının bulunmadığını söyleyerek, tahliye istedi. Mahkeme heyeti sanıklardan sadece Ahmet Yeşildağ’ın resmi nikahlı eşi Derya Yeşildağ’ı tahliye etti. İki kardeşin tutukluluğu ise sürüyor.

Ahmet Yeşildağ (70), kendisinden 28 yaş küçük kadınla evlendiği gün hayata gözlerini yummuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X