Agresif 5 Serisi satışa sunuldu

BMW’nin yetkili satıcısı Teknik Oto’da dün yeni lansman heyecanı yaşandı.

Agresif 5 Serisi satışa sunuldu

ASLIHAN AYDIN

Tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak merakla beklenen yeni BMW 5 serisi’nin lansmanı gerçekleştirildi. İzmir Yolu üzerinde bulunan Teknik Oto 2 Satış Müdürü Müfide Özdemir, G30 model kodlu BMW 5 serisinin, yeni kasasıyla daha agresif ve güçlü bir şekilde gün yüzüne çıktığını söyledi. Özdemir, aracın hem spor hem de lüks arayan kullanıcılara hitap ettiğine dikkat çekerek, “Yeni 5 serisinde otoban asistanı teknolojisine de sahip. Bu sayede saatte 130 kilometrenin altındaki süratlerde, otonom sürüş opsiyonu seçeneği sunuluyor” dedi. 5 serisinde, ön farların daha ince ve keskin bir yapıda tasarlandığını belirten Özdemir, açılı egzos uçları ve daha büyük hava giriş ızgaralarının aracın sportif görünümüne katkı sağladığına işaret etti. 

Özdemir, “İki farklı motor seçeneği sunuluyor. Bunlardan biri olan 530i, 2 bin litre turbo beslemeli motoru ile 256 beygir gücüne sahip. 520d motoru ise 2 bin litre, 190 beygir gücünde ve ortalamada 4.1 yakıt tüketimine sahip” diye konuştu.

2017’DEN UMUTLUYUZ

2017 yılının önceki yıla göre daha iyi geçmesini beklediklerini ifade eden Özdemir, “Yıla durgun başladık. Merakla beklenen yeni 5 serisi ile birlikte satışların ivme kazanacağını düşünüyoruz; rakiplerinin arasından fark yaratarak öne çıkacaktır. Personelimize ve markaya güveniyoruz” ifadesini kullandı. Müşterilerin test sürüşleri için gelebileceğini dile getiren Özdemir, “530i, 326 bin 900 liradan, 520d ise 404 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X