AGT Parke’den 15 yıl garanti imkanı

AGT, yeni parke serisi ile ilgi uyandırmaya devam ediyor.

AGT Parke’den 15 yıl garanti imkanı

Firmadan yapılan açıklamada, 10 mm Concept Parke Serisi’nin çizilmeye karşı dayanıklılığı ve kolay temizlenebilme özelliğiyle benzerlerinden sıyrıldığına dikkat çekildi. 

Açıklamada, ”Modern renkleri ve şık görünümüyle dikkat çeken AGT Parke, yazlığını yenilemek isteyenler için de öncelikli bir alternatif oluyor. Genelde kolay temizliği nedeniyle yazlıklarda seramik yer döşemeleri tercih edilse de AGT Concept Parke bu geleneği yıkıyor ve ahşabın sıcaklığını modern yazlıklarla buluşturuyor. ‘Yenilik İsteyene’ sloganı ile yayınlanan reklam filmimiz youtube’da 1 milyondan fazla kişi tarafından izlendi” denildi. 

 

AGT Concept Parke Serisi’nin doğal ağaçların birebir fotoğraflarının ileri teknoloji yöntemleri ile özel kağıtlara basılmasıyla üretildiğine işarete den açıklamada, desenlerin de göz doldurduğu kaydedildi. 

Açıklamada, ”AC4 sınıfında üretilen 10 mm’lik Concept Serisi, yüksek yoğunluğa ve neme karşı dayanıklı lif levhalardan oluşuyor. Seri, 15 yıl garanti imkanı, yüzey sağlamlığı, yüksek şişme direnci gibi kullanıcı dostu özellikler sunuyor. Milano’nun metro duraklarından esinlenerek Loreto, Scala, Moderna, Casella, Dorino ve Centro olarak adlandırılan Concept Parke Serisi, içerdiği alüminyum oksit tanecikleri sayesinde aşınmaya, çizilmeye ve ısıya karşı dayanıklılığa sahip. Kir ve leke dayanımı yüksek parkeler, kolay temizlenmeleri sayesinde hijyenik bir yaşam alanı yaratmanıza yardımcı oluyor” ifadelerine yer verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X