Agu’da sona doğru

Porto’nun kiralık listesine koyduğu Agu’nun transferinin bitmesi an meselesi

Agu’da sona doğru

Portekiz kulübünün Nijeryalı oyuncu için 200-300 bin Euro kiralama bedeli talep ettiği, Bursaspor’un ise bedelsiz getirmek için uğraştığı öğrenildi. 24 yaşındaki oyuncunun önümüzdeki hafta Bursa’da olması bekleniyor. 

Bursaspor’un peşinde olduğu Mikel Agu’yu, kulübü Porto’nun kiralık listesine koyduğu bildirildi. Yeşil beyazlı yönetim, 24 yaşındaki ön liberonun transferi için temaslarını yoğunlaştırdı. Porto’nun, Nijeryalı futbolcu için 200-300 bin Euro arası kiralama bedeli talep ettiği Bursaspor’un ise bedelsiz getirmek için çalıştığı öğrenildi.

ACCAM ZORA GİRDİ

Bursaspor yönetim kurulu üyesi Hasan Parlakay, Agu’nun transferinin önümüzdeki hafta içinde büyük ihtimalle gerçekleşeceğini belirterek, Accam ve Twumasi için de şunları söyledi: “Accam için bonservis pazarlığımız sürüyor ama her geçen gün kulübü fiyat artırıyor. Biraz zor gibi görüyorum Accam’ı.”

YENİDEN YUSUF

“Twumasi için de bastırıyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde tur atlamaları işimizi biraz zorlaştırdı. Yine de vazgeçmiş değiliz. Alternatif olarak Delarge elimizde duruyor. Ayrıca, Trabzonspor’dan Yusuf Erdoğan da var. Kendisiyle görüşüyoruz. Lige kadar kanat oyuncusu sorununu da çözmek için uğraşıyoruz.”

Sağbek için karar hocanın

Yönetim, 2-3 alternatif sundu Paul Le Guen izleyip karar verecek.

Yönetim kurulu üyesi Hasan Parlakay, sağ bek için de arayışlarının devam ettiğini söyledi. Scouting departmanının 2-3 alternatif hazırladığını ifade eden Parlakay, “Hocamıza sunduk. İzleyip karar verecek biz de harekete geçeceğiz. Şunu söyleyeyim, sağ bek bulmak gerçekten zor” dedi.  Teknik Direktör Paul Le Guen’in, sağ bek için fizikli bir oyuncu aradığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X