Ah Karacabey ah: 1-1

Geriye düştüğümüz maçta beraberliği yakaladık fakat üst sıralar için fırsat teptik… 50. dakikada İsmail’in golü mavi siyahlılara şok yaşatsa da 63’te sahneye çıkan Ali Serin puanı getirdi. Son dakikalarda kaçan net fırsatlar ise adeta kahretti.

Ah Karacabey ah: 1-1

ERKAN SAĞLIK

TFF 3. Lig 3. Grup’ta üst sıralardan kopmak istemeyen temsilcimiz Karacabey Birlikspor, Aydınspor 1923 ile kendi evinde 1-1 berabere kalarak büyük fırsat tepti. Birçok sakat oyuncusu bulunması nedeniyle kadro kurmakta zorlanan mavi siyahlılar, karşılaşmanın ilk yarısında oyunda üstün gibi gözükse de rakip kalede etkili olmakta zorlandı. Karacabey Birlikspor 27. dakikada Fatih’in pasında Ahmet’in topu auta atmasıyla net gol pozisyonundan yararlanamadı. 45. dakikada Ali Serin’in yaklaşık 35 metreden kullandığı serbest vuruşta top üst direkten döndü. Bu pozisyon aynı zamanda devrenin skoru oldu: 0-0.

En iyisi Ali Serin

İkinci yarıya temsilcimiz tutuk başladı. 50. dakikada Aydınspor 1923’den İsmail ceza sahası dışından mükemmel bir gole imza atı: 0-1. Bu golden sonra beraberlik için yüklenen Karacabey Birlikspor, 63. dakikada İsmail’in topu elle kesmesiyle penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanan Ali Serin topu ağlarla buluşturdu: 1-1. Kalan sürede galibiyet için yüklenen mavi siyahlılar, 75. dakikada Ali Serin ve 82. dakikada Oğuzhan ile net pozisyonlardan yararlanamadı ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. 

STAT: M. Fehmi Gerçeker

HAKEMLER: Alper Oran (**) Ahmet Eken (**) Ahmet Gökhan Bal (**)

GOLLER: Dk. 50 İsmail (Aydınspor 1923) Dk. 63 Ali Serin (pen.) (Karacabey Birlik)

SARI KARTLAR: Ömer (Karacabey Birlik) Ceyhun, Emre (Aydınspor 1923)

KARACABEY BİRLİK: Mehmet (**) Ömer (**) İmam (**) Yasin (***) Bünyamin (**) Ozan (*) (Dk. 56 Emre **) Ali Serin (***) Fatih (**) (Dk. 79 Bartu **) İlyas (**) Yusuf (**) Ahmet (*) (Dk. 61 Oğuzhan **)

AYDINSPOR 1923: Timur (**) Ceyhun (**) İsmail (**) Osman (**) Dk. 89 Tuncay Kılıç)  Habib (***) Emre (**) Serkan (**) Artun (**) Ömer (**) Mikail (**) (Dk. 90 Çağlayan) Yusuf (**) (Dk. 72 Tuncay Öndel *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X