Ah nerede o paralar?

Dün Carrefour Bursa AVM’de kızıyla birlikte sevenlerinin karşısına çıkan Berna Laçin, dizilerden astronomik rakamlar kazandıkları iddialarına gülüp geçti.

Ah nerede o paralar?

BÜLENT BEYSİR

MALİYE PEŞİMİZ BIRAKMAZ

Ünlü oyuncu Berna Laçin, kızı Ada ile birlikte Carrefour Bursa AVM’nin anneler günü etkiliğinde dün sevenleriyle buluştu. Renkli söyleşi öncesi samimi açıklamalarda bulunan Laçin, oyuncuların dizilerden kazandığı iddia edilen astronomik rakamlara değindi. Yazılan rakamların genellikle abartıdan ibaret olduğunu söyleyen Laçin, ‘Ah nerede o paralar. Gerçekten o yazılan rakamlar kazanılsa zaten maliye peşimizi bırakmazdı’ dedi.

KIZIM OYUNCU OLMASIN

Berna Laçin küçük kızı Ada ile katıldığı etkinlikte Carrefour Bursa AVM ziyaretçilerin sorularını da yanıtladı. Kızının oyuncu olmasını istemediğini belirten Laçin, ‘Küçükken annem bana bankacı olma da ne olursan ol derdi. Aslında bende kızımın oyunculukla birlikte bankacı da olmasını istemem’ dedi. Sevenlerinin ikinci çocuğu düşüp düşünmediğini de sorduğu ünlü oyuncu, kızı Ada’nın kardeş istemediğini itiraf etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X