Ahlat’ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Bitlis’in Ahlat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 öğretmen hayatını kaybederken, 2 öğretmen ise yaralandı. Edinilen bilgiye göre, kaza, A…

Ahlat’ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Bitlis’in Ahlat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 öğretmen hayatını kaybederken, 2 öğretmen ise yaralandı. Edinilen bilgiye göre, kaza, Ahlat-Tatvan Karayolu’nun 7’nci kilometresinde meydana geldi. Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde görev yapan öğretmenler Erdoğan Ersoy ile Ramazan Kapsil, arkadaşları Muhammet Ekici yönetimindeki 06 BC 8428 plakalı otomobille yola çıktı. Kontrolden çıkan otomobil, Ahlat ilçesi yakınlarında kontrolden çıkarak şarampolde yuvarlandı. Araç takla atarak yol kenarındaki tarlaya savruldu. Kazada, Erdoğan Ersoy isimli öğretmen hayatını kaybederken, Kapsil ve Ekici ise yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine Kapsil ve Ekici ambulansla Tatvan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X