Ahmet Doğan’dan Mutlu Evlilik Formülü

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kayseri Şubesi Başkan Yardımcısı Ali Tokluman’ın oğlunu…

Ahmet Doğan’dan Mutlu Evlilik Formülü

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kayseri Şubesi Başkan Yardımcısı Ali Tokluman’ın oğlunun düğününde nikah şahitliği yaptı. Mehmet Ali Susal (Kuşçulu) Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen merasimde Semiha Bozkurt ile Mehmet Tokluman’ın şahitleri olan Doğan gençlere mutluluklar diledi. Nikah cüzdanını geline teslim eden milletvekili Doğan, evlilikte mutluluğun esasları hakkında bilgi verdi. Evlenme yaşının çok ilerlediğine ve boşanma oranlarının Kayseri’de bile yükseldiğine dikkat çeken Ahmet Doğan gençlere mutlu ve kalıcı bir evlilik için “4 S formülü” olarak tanımladığı “sevgi, saygı, sadakat ve sabır” tavsiyesinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X