Ahmet Erdem gaza bastı!

Erdemli Kalıp sponsorluğunda kadrosunu 8 transferle güçlendiren mavi beyaz kırmızılı smaçlar, 5-6-7 Şubat’ta oynanacak Kadınlar Voleybol 3. Lig Terfi Sakarya Grubu maçlarını kazanmak istiyor.

Ahmet Erdem gaza bastı!

TOLGA ÖZTAŞ

2013 yılında kurulan Ahmet Erdem Spor Kulübü Kadın Voleybolu A takımı bazında 5-6-7 Şubat’ta Adapazarı’nda oynanacak Voleybol 3. Lig Terfi 1. Tur maçlarına hazırlanıyor. Kulüp Başkanlığını Levent Yeşildağ’ın yaptığı mavi beyaz kırmızılılar çalışmalarını Ahmet Erdem Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda antrenörler Mehmet Dönmez ve Hikmet Özmen nezaretinde sürdürüyor.

8 TECRÜBELİ TAKVİYE

3. Lig’e çıkmayı kafasına koyan Ahmet Erdem Spor Kulübü’nün büyük bölümü altyapıdan oluşuyor. Ancak mavi beyaz kırmızılılar hedef için kadrosunu Bursaspor’dan Aslı Maden, Gemlik Gücüm’den Özgü Özdamar, Gamze Peker, İTÜ’den Yasemin Doyran, Balıkesir DSİ’den Tuğçe Coşkun, Kartalspor’dan Burçin Kahraman, Ezgi Tumay ve Edirnespor’dan Meltem Kaya ile güçlendirdi.

KENDİLERİNE GÜVENİYORLAR

Geçtiğimiz sene altyapıyı kurduklarını söyleyen Ahmet Erdem Spor Kulübü antrenörü Mehmet Dönmez, ‘Biz zaten sponsor bulursak 3. Lig’e çıkmayı hep istemiştik. Erdemli Kalıp bize destek oldu. Altyapıdan kızlarımız ile 8 tecrübeli ismi harmanlayarak yola çıktık’ dedi. Başkan Levent Yeşildağ ise, ‘Kızlarımıza ve antrenörlerimize güveniyoruz. Önce Sakarya grubunu şampiyon tamamlamak ve sonra finallerden 3. Lig’e yükselmek istiyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X