Ahmet Kural soruşturmasında yeni gelişme!

Sıla’nın şikayetinin ardından Ahmet Kural ifadeye çağrılmıştı. Açılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı! Sıla’nın avukatı Epözdemir de adliye önünde açıklama yaptı! Ahmet Kural’en eski sevgilileri de tanık olarak dinleniyor

Ahmet Kural soruşturmasında yeni gelişme!

Oyuncu sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia eden sanatçı Sıla Gençoğlu soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı.

Savcılık olaya şahit olan Sıla Gençoğlu’nun şoförünün de arasında olduğu 2’si kadın 3 kişinin ifadesini alıyor.

Ahmet Kural bugün savcılık tarafından şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrılmıştı.

SILA’NIN AVUKATI: EYLEMİN NASIL OLDUĞU BELLİ

Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia eden Sıla, dün savcılığa gidip ‘şiddet gördüm’ diyerek ifade vermişti. Sıla’nın avukatı Rezan Epözdemir bugün soruşturmanın detaylarını paylaştı:

Sıla’nın avukatı Rezan Epözdemir yaptığı açıklamada “Sıla’nın başvurusu bütün kadınların haykırışıdır” dedi.

AHMET KURAL PAZARTESİ İFADE VERECEK

Epözdemir yaptığı açıklamada iki kadının da kendi isteğiyle tanık olduğunu ifade etti ve Ahmet Kural’ın pazartesi günü ifade vereceğini duyurdu. İşte Sıla’nın avukatının açıklaması:

Bir kısım tanıklar beyanda bulunmak istedi. Birisi beyanda bulunacak. Soruşturmanın gizliliğiyle ilgili… Bu tanıkları olaya ilişkin bilgiye haiz olan tanıklar olacak. Bunlar bir şekilde sabah bir kısmı magazin programlarında da yer aldı. Menajerine de mailler atılmış. Başsavcılık makamı uygun gördü, tanıklar dinlenecek. soruşturmanın bir an önce nihayete ermesini bekliyoruz biz. Varsa kanun arama özgürlüğümüzü kullanacağız. Yoksa da saygı duyacağız.

Sıla’nın psikolojik durumu merak ediliyor. Biraz önce yanındaydım. Tabi çok zor, kabul edilebilir değil. Bir kadının sanatçının saldırıya maruz kalması kabul edilemez.”

Epözdemir Kural’ın Sıla’yı olayın ardından hiç aramadığını ancak Sıla’nın annesine ulaşmaya çalıştığını da söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X