Ahmet Kural’ın eski sevgilisi: Alkol alınca değişiyor

Ahmet Kural, 2014 yılında sevgilisi Naz Çekem’in parmağını kırdığına ilişkin haberlerle gündeme gelmişti. Çekem, Kural için, “Alkol alınca değişiyor.” demişti.

Ahmet Kural’ın eski sevgilisi: Alkol alınca değişiyor

Şarkıcı Sıla, sevgilisi Ahmet Kural’ın kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle savcılığa başvurdu. Ahmet Kural, 2014 yılında sevgilisi Naz Çekem’in parmağını kırdığına ilişkin haberlerle gündeme gelmişti Şarkıcı Sıla Gençoğlu, fiziksel şiddet gördüğünü iddia ettiği oyuncu sevgilisi Ahmet Kural’dan şikayetçi oldu. Mahkemeden Kural’ın 3 ay süresince kendisine yaklaşmamasına yönelik koruma kararı aldırdı.
 

“BİR DAHA GÖRÜŞMEME KARARI ALDIM”

Ahmet Kural’ın daha önce de Sıla’ya tokat attığı iddia edilmiş, taraflardan bu konuyla açıklama gelmemişti. Ahmet Kural’ın barda tartıştığı kız arkadaşı Naz Çekem’in parmağını kırdığı iddia edilmişti. Çekem, iddiayı doğrulamıştı. Çekem “Çok üzgünüm. Canımı yaktı. Ona dava açıyorum” demişti. Parmağı kırılan Çekem, şunları söylemişti: “Ahmet aslında çok iyi bir insandır. Ama alkol alınca değişiyor. O gece bana zarar verdi. Bir daha görüşmeme kararı aldım. Canım yanıyor, iki gündür ağlıyorum. Ameliyat gerekebilir. Dava açmayı düşünüyorum.”


 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X