Ahmet Taner Kışlalı ismi değiştirilmeyecek

Yıldırım Belediye Meclisi’nin önceki gün toplanan olağanüstü oturumunda “15 Temmuz Milli İrade Meydanı” olarak adı değiştirilen belediyenin önündeki Ahmet Taner Kışlalı Meydanı’nın ismi yeniden geri verildi. Belediye meclisinin ilk yapılacak oturumunda ka

Ahmet Taner Kışlalı ismi değiştirilmeyecek

SEYİT GÜNDOĞAN

ERDEMLİ BİR DAVRANIŞ

CHP İlçe Başkanı Güner Aklan, alınan kararın ortak alınmadığını ve acele olduğuna dikket çekerek, “İleriki süreçlerde birlikte oturup alabileceğimiz karardı. Belediye başkanımız İsmail Hakkı Edebali beni aradı nezaket gösterdi. Bu konuda acele ettiklerini ve içlerine sinmediğini söyledi. Bu büyük bir erdemdir bizce. Meydana tekrar Ahmet taner Kışlalı Meydanı tabelası asıldı. Olması gereken buydu. Demokrasi şehidinin isminin değiştirilmesi doğru olmazdı.Yanlıştan dönüldü. Başkan İsmail Hakkı Edebali’ye duyarlılığı nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

  

KIŞLALI DA DEMOKRASİ ŞEHİDİ

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de, Ahmet Taner Kışlalı’nın da demokrasi şehidi olduğunu ifade ederek, bu nedenle yeni aldıkları karar doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi. Edebali, “Belediyenin yanındaki otopark alanını daha da büyütüeceğiz. Bu alana 15 Temmuz Milli İrade Meydanı adını vereceğiz. Ahmet Taner Kışlalı Meydanı ise eski ismiyle Bursalılara hizmet vermeye devam edecek” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X