Aile boyu oynadılar

Tolga Çevik’in başrollerini oğlu Tan ve kızı Tuna’yla paylaştığı, eşi Özge Çevik’in de küçük bir rolle destek olduğu ‘Sen Benim Her Şeyimsin’ filminin galası ilgi gördü.

Aile boyu oynadılar

KALBE HİTAP EDEN BİR FİLM

Yönetmenliğini Tolga Örnek’in yaptığı film önceki akşam görücüye çıktı. Tolga Çevik’in kızı Tuna Çevik ve oğlu Tan Çevik’le rol aldığı filmin ilk gösterimi ilgi gördü. Çocuklarının yanı sıra eşi Özge Çevik’in de küçük bir rolle destek verdiği film hakkında konuşan Tolga Çevik, ‘Çok güldük, çok ağladık. Kalbe hitap eden film yaptık. Ailece güzel bir anı oldu. Tuna ve Tan isterlerse bu işe devam ederler’ dedi.

KEMAL PAHALI İŞLERDE OYNUYOR

Eniştesi Tolga Çevik’i yalnız bırakmayan Cem Yılmaz, oğlu Kemal’in de oyuncu olmasını istediğini söyledi. Yılmaz, ‘Kemal pahalı prodüksiyonlarda oynuyor. Çocuklarımızın bizim işlerimizle uğraşmasını isterim. Yeğenlerim bu konuda çok yetenekli’ dedi. Yeni filmi ‘Arif ve 216’ya sponsor arayan Yılmaz, ‘Twitter’da 12 milyon takipçim var. Herkes 1 lira verse 12 milyon lira eder, filme katkı olur’ diye espri yaptı. 

HAZIRDA VARSA DÜŞÜNÜRÜM

Eski eşi Ahu Yağtu’yla dost kalmayı başardıklarını belirten Cem Yılmaz, ‘Kemal’e kardeş düşünür müsünüz?’ sorusuna, ‘Hazırda varsa düşünürüm’ yanıtını verdi. 

Tolga, Özge, Tuna ve Tan Çevik filmin galasında objektiflere gururla poz verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X