Aile desteği

İnegöl Belediyespor’un başarılı oyuncuları Gomez ve Yordanov kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade ederlerken, en büyük destekçilerinin aileleri olduğunu belirttiler.

Aile desteği

SADULLAH ORGAN

Türkiye Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediye spor ilkyarının son iki haftasına 2. sırada girerken, Bursa ekibinin başarısında yabancı oyuncular da büyük rol oynuyor. Bu sezon Belediyespor forması altında ortaya koydukları performansları ile takımın gözdeleri haline gelen 2 yabancısı Venezuela’lı Ernardo Gomez’in çoçukları Hanna ve Sofia ile Bulgar Zlatan Yordanov’un 8 aylık kızı Katrin babalarını hiç bir maçta yalnız bırakmıyor.

TESADÜF DEĞİL

Türkiye’de ve İnegöl Belediyespor’da olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Gomez ve Yardonov buradaki  ilk yılları olmasına rağmen, “Başkanımız Alinur Aktaş, yönetim kurulumuz, oyuncu arkadaşlarımız ve hocalarımızdan gördüğümüz yakın ilgi ailemiz ve çocuklarımızla burada daha mutlu olmamızı sağlıyor. Taraftarlarımız bir harika ve maçlarda bizleri sonuna kadar destekliyorlar. Bu tablo karşısında biz de İnegöl Belediyespor’un başarısı için mücadele etmeye çalışıyoruz. Şu anki başarının kesinlikle tesadüf olmadığını biliyoruz” şeklinde konuştular.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X