Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında devir-teslim

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı 64. hükümette, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevine getirilen Sema Ramazanoğlu, görevi Gürcan’dan devraldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında devir-teslim

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, görevlendirildiği bakanlığın hem vicdan hem merhamet hem sevgi istediğine işaret ederek, “Gerçekten bakanlıkların içerisinde ‘en zor bakanlık’ dediğimiz, en yüreği sızlatan, yüreği dolduran bir bakanlığımız. Bu bakanlığın sorumluluğunu hem Sayın Başbakanı’mız hem Sayın Cumhurbaşkanı’mız ortak kararları sonucunda bana tevdi etmiş oldular” ifadesini kullandı.

64. Hükümet’te Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına getirilen Sema Ramazanoğlu, Bakanlıkta düzenlenen törenle görevi Ayşen Gürcan’dan devraldı.

Zor bir dönemde hükümette görev aldığını dile getiren Gürcan, bu görevi kendisine veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu’na şükranlarını sundu. Gürcan, kendisiyle çalışan bürokratlara teşekkürlerini iletti.

“İşleri el birliğiyle yürüteceğiz” 

Ramazanoğlu da konuşmasına, Gürcan’ın çok nazik ve içten bir konuşma yaptığını ifade ederek başladı. Gürcan’ı uzun yıllardır tanıdığını belirten Ramazanoğlu, “Kendisi kurumun içerisinde, gerçekten her kademesinde emek vermiş, gönül vermiş ve bu işleri hakkıyla yapmış birisidir. Zor bir süreçte, başarılı bir görev yaptı. O görevi süresince biz de hep arkasında durduk” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının, hem vicdan hem merhamet hem de sevgi istediğini dile getiren Ramazanoğlu, “Bakanlıkların içerisinde ‘en zor bakanlık’ dediğimiz, en yüreği sızlatan, yüreği dolduran bir bakanlığımız. Bu bakanlığın sorumluluğunu hem Sayın Başbakanı’mız hem Sayın Cumhurbaşkanı’mız ortak kararları sonucunda bana tevdi etmiş oldular” ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Bakan Ramazanoğlu, Gürcan’a çiçek takdim etti ve Bakanlık binası çıkışına kadar eşlik ederek, kendisini uğurladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X