‘Ailelerimizin yüzüne bakamadık’

Bilal Kısa, ‘Bugüne kadar çok sıkıntılar yaşadık. Sözleşmem devam ediyor. Ben kendi adıma gereken dersleri çıkaracağım. Kulübümüzde gereken dersleri alacaktır’ dedi.

‘Ailelerimizin yüzüne bakamadık’

Bursaspor’da bu sezon en çok eleştirilen ve tartışılan isimlerin başında gelen Bilal Kısa, çarpıcı açıklamalar yaptı. Bilal, ‘İnanın bugüne kadar çok sıkıntılar yaşadık. Bursasporluları çok fazlasıyla üzdük bunun bilincindeydik. Kimse bunların yaşanmasını istemezdi. Ne kadar üzüldüğümüzü anlatmakla bitiremeyiz. Üst üste mağlubiyetler aldık bunlar inanılır ve kabul edilir şeyler değil. Eve gittiğimizde ailelerimizin yüzüne bakamıyorduk. Şimdi herkesin ders çıkarması lazım. Bursaspor büyük bir camia. Biz bu sene inanın bazı şeyleri hak etmedik’ dedi. 

ÖZÜR DİLİYORUZ

Bu sezondan herkesin dersler çıkarması gerektiğini ifade eden tecrübeli futbolcu, ‘İnşallah bugünleri bir daha yaşamayız. Çok güzel insanlar var burada. Bütün futbolcular yüreğiyle oynadı. Herkes ağladı. Her insan bunu yapamaz. Şuan sadece ligde kalmanın sevincini yaşıyorum. Sözleşmem devam ediyor. Ben kendi adıma gereken dersleri çıkaracağım. Kulübümüzde gereken dersleri alacaktır. Mutluyuz biraz da olsa bu özrü kabul ederler. Bu camiayı gerçekten sevenlerden bir kez daha özür diliyorum. Önümüzdeki sezon inşallah çok daha güzel olur’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X