‘Ailemin başını öne eğdirmem’

Sık sık yaşadığı ilişkilerle gündeme gelen manken ve oyuncu Tuğba Melis Türk, özel yaşantısı konusunda çok dikkatli davrandığını söylüyor.

‘Ailemin başını öne eğdirmem’

BÜLENT BEYSİR

DALKILIÇ’I TANIMIYORUM

Merinos AKKM’de düzenlenen ‘Evlilik Hazırlıkları 2015’de defileye çıkan Tuğba Melis Türk, Olay Çekirge’ye özel açıklamalar yaptı. Oyuncu Murat Han’dan ayrıldıktan sonra adı popçu Murat Dalkılıç’la anılan Türk, çıkan haberlere isyan etti. Güzel manken, ‘Murat Dalkılıç’la bırakın aşk yaşamayı kendisiyle tanışmıyorum. Çıkan yalan haberler beni çok üzüyor. Benim bir ailem var ve ben hiç bir zaman onların başını öne eğdirmem’ dedi. 

KENDİMİ GELİŞTİRECEĞİM

Adının yaptığı işlerden çok aşk hayatıyla gündeme getirilmesine Bursa’dan isyan eden Tuğba Melis Türk, öte yandan kendi özeleştirisini de yaptı. Yoğun çalışma temposu nedeniyle kendi kişisel gelişimini ihmal ettiğini düşünen Türk, ‘Mankenlik, oyunculuk derken çok geri kaldığımı fark ettim. Bu yüzden önümüzdeki dönem zamanımın büyük bölümünü kendime ayıracağım. Kendimi geliştirmek için gereken herşeyi yapacağım’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X