Ailemizin ressamı Bob Ross’un sırrı ortaya çıktı!

“Küçük mutlu ağaçlar” dediğimizde aklınıza kim gelir? Elbette ressam Bob Ross! Televizyon ekranından evimize huzur dolduran Bob Ross aslında “Bağırmamaya” kendi kendine söz vermiş bir eski askerdi. İşte Ross’un bilinmeyen sırları…

Ailemizin ressamı Bob Ross’un sırrı ortaya çıktı!

Bob Ross 18 yaşında Hava Kuvvetleri’ne girdi. 20 yıl boyunca görev yaptı. Burada askerlere o kadar çok bağırmış ki emekli olduktan sonra bir daha bağırmamaya yemin etmiş.

Bunu duyduğunuza çok şaşıracaksınız ama Ross’un saçları aslında kıvırcık değilmiş! Dümdüz olan saçlarına, kuaföre gitmeye üşendiği için perma yaptırmış ve saçları imajını oluşturduğu için bir daha hiç kestirmemiş.

Ross, tam bir hayvan severmiş, hatta programın çekildiği Indiana’da hayvan kurtarma servisi kurmuş. Orlando’daki evinin arka bahçesini ise hayvan rehabilitasyon merkezine çevirmiş.

Ross, yaptığı televizyon programından hiç para almamış.

Marangoz olan babasının atölyesinde vakit geçirmekten son derece keyif alan Bob Ross, lisedeyken okulu bırakıp babasına çıraklık yapmaya başlamış. Ancak atölyede yaşadığı bir kaza sonucu sol işaret parmağının ucunu kaybetmiş. Ama paleti o kadar ustaca tuttu ki hiçbirimiz bunu izlerken fark edemedik.

Bob Ross ile ilgili görsel sonucu

Resim yapmayı kendi kendine öğrenen Ross, geceleri uyumayıp sürekli pratik yapmış.

Ä°lgili resim

Onu herkes tanıdığında bile yaşam tarzını değiştirmemiş, karısıyla birlikte sessizce yaşamaya devam etmiş.

Bob Ross ile ilgili görsel sonucu

Ressam olmak isteyenlere ilham veren Bob Ross’u Türkiye’de seslendiren isim bakın kim çıktı!

Yemekteyiz'in Dış Sesinin Kime Ait Olduğu Ortaya Çıktı!

Seslendiren kişi, Aşk-ı Memnu dizisinden hemencik hatırlayacağınız Firdevs Yöreoğlu’nun cazibesine kapılan Çetin Özder’den başkası değil!

Bob Ross ile ilgili görsel sonucu

Onun ölümünün üzerinden yıllar geçti ama biz onu gördüğümüzde hala gülümsüyoruz. Çünkü Bob Ross bizi “Küçük mutlu ağaçlara” inandırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X