AK gençler “iftara beş kala” vatandaşın yanında

AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları üyeleri, “İftara Beş Kala” projesiyle, bu yıl da iftar vaktinde evinde olmayan vatandaşların yardımına yetişti.

AK gençler “iftara beş kala” vatandaşın yanında

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz da, zaman darlığı ve trafik sıkışıklığı nedeniyle iftar için evlerini açamayan vatandaşların imdadına yetişen Osmangazi Gençlik Kolları Teşkilatı Üyelerini yalnız bırakmadı. 

Etkinliğin ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Gençlik kolları üyelerimiz, bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri etkinlikle belki de paylaşmanın, birlikte ve beraber olmanın güzel bir örneğini sergilemişlerdir. Kendileri her zaman bizim övünç kaynağımız olmuştur ve olmaya devam edecektir” dedi. 

Bursa gibi büyük kentlerde pek çok vatandaşın iş yoğunluğu ve trafik sıkışıklığı nedeniyle orucunu yollarda açtığını hatırlatan AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Semih Peksert ise, “Vatandaşlarımız da ikramlarımıza yoğun ilgi gösterdi ve iftariyelikler kısa süre içerisinde tükendi. Olumlu tepkiler ve dualar aldık. Vatandaşlarımızın dualarını almak bizim için en büyük armağan, o bize yeter de artar” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X