Ak Gençler’de Kaderli güven tazeledi

AK Parti İl Gençlik Kolları’nda Mustafa Tarık Kaderli güven tazeledi.

Ak Gençler’de Kaderli güven tazeledi

AK Parti Bursa İl Gençlik Kollarının 4. olağan kongresi, Merinos AKKM Osmangazi Salonu’nda yapıldı. Tek liste ile girilen kongre sonunda mevcut başkan Mustafa Tarık Kaderli yeniden göreve geldi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mustafa Doğan, milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile partililerin katıldığı kongrede Kaderli, oy kullanan 535 delegenin 533’ünün desteğini alarak güven tazeledi.

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, coşkulu geçen kongreler sürecinin il gençlik kolları kongresi ile sona erdiğini belirtti. Torun, parti teşkilatları olarak gerçekleştirdikleri her çalışmada gençlerin bir dinamo gibi çalıştığını söyleyerek kendilerine teşekkür etti. Torun, “Yakında genel seçimler var. Bu seçimler bizim ve ülkemiz için çok önemli. Çok şükür ki şu ana kadar bütün süreçleri başarıyla atlattık. Ben inanıyorum ki bu seçimleri de Allah’ın izni ve halkımızın desteği, her kademeden teşkilat üyelerimizin gayretiyle kazanacağız. Halkımıza verdiğimiz yeni anayasa sözümüzün önünde hiçbir engel bırakmayarak yeni Türkiye hayalimizin kapılarını hep birlikte aralayacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X