Ak Güvercin Piknik Alanı yeni çehresine kavuşacak

Kestel Belediyesi, ilçenin daha yeşil ve yaşanabilir olabilmesi amacıyla Ak Güvercin Piknik Alanı’nı yeni çehresine kavuşturmak için önemli bir projeyi hayata geçiriyor.

Ak Güvercin Piknik Alanı yeni çehresine kavuşacak

OSMAN GÜNEŞ

Yeni Mahalle Uludağ Caddesi üzerinde bulunan Ak Güvercin Piknik Alanı’nın, 115 bin metrekarelik alanıyla kentin doğu bölgesindeki en büyük parkı özelliğine sahip olacağı ifade edildi. Sadece piknik amaçlı değil, aynı zamanda vatandaşların spor yapabilecekleri alanların da planlandığı yürüyüş yolları, koşu parkurları, spor aletlerinin de içinde yer alacağı projenin birinci etabının, yaz sezonu öncesi hizmete gireceği belirtildi. Tamamının ise yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Belediye Başkanı Yener Acar Ak Güvercin Piknik Alanı’nın, vatandaşların tüm ihtiyaçlarının karşılanabileceği şekilde yeniden dizayn edilmesi amacıyla hazırlanan projenin, önümüzdeki ay ihaleye çıkarılıp çalışmalara başlanacağını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X