AK Parti adaylarına bombalı tuzak

Diyarbakır AK Parti milletvekili adayları Galip Ensarioğlu, Fatih Kayhan ve Alaattin Parlak ile bir grup partilinin kullandığı Hani ilçe karayolunun iki farklı yerinde, tuzaklanmış iki bomba bulundu. Yolun iki farklı noktasına konulmuş bombalar, güvenlik

AK Parti adaylarına bombalı tuzak

Diyarbakır’dan dün öğle saatlerinde, seçim çalışmaları için Hani İlçesi’ne gitmek üzere yola çıkan AK Parti milletvekili adayları Galip Ensarioğlu, Fatih Kayhan ve Alaattin Parlak’ın kullandığı yolun Aksalkan ve Mıbırdaş köyleri arasında, kablo düzeneği ile yola tuzaklanmış bomba bulundu. Bombayı bulan köy korucuları olay yerine jandarma ekiplerini çağırırken, AK Parti konvoyu bombanın bulunduğu alanın uzağında durduruldu. Olay yerine gelen bomba imha ekipleri, bomba düzeneğini kontrollü bir şekilde patlattıktan sonra yolu tekrar trafiğe açtı. Bombanın patlatılması nedeniyle oluşan çukur iki kamyon mıcır dökülerek kapatıldı. 

 

İKİNCİ BOMBA MENFEZDE

 

AK Parti Milletvekili adayları Galip Ensarioğlu, Fatih Kayhan ve Alaattin Parlak’ın kullandığı yoldaki ikinci bomba ise Kaygusuz Beldesi yakınlarında fark edildi. Güvenlik güçleri tarafından yolda yapılan kontrollerde, bir menfeze gizlenmiş olarak bulunan ikinci bomba da imha edilerek etkisiz hale getirildi. 

 

bombaların temizlenmesinden sonra AK Parti Milletvekili adayları, Hani’nin Gürbüz Beldesi ve Dicle ilçesine yaptıkları ziyaretlerin ardından Diyarbakır’a döndü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X