AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Akif Özkaldı Sandıklı İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Akif Özkaldı, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Sandıklı ilçesinde, bölgeye önemli yatırımlar yapıldığını hatırlatarak “DSİ tarafından 2003 yılından bu güne kadar 126 Milyon 119 Bin 119 TL tutarında yatırım ve

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Akif Özkaldı Sandıklı İlçesini Ziyaret Etti

7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını Sandıklı İlçesinde sürdüren Özkaldı, pazar yeri esnafı ile köy ve beldelerde ziyaretlerde bulundu. AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık ve yönetimi tarafından karşılanan Özkaldı, ilk olarak ilçe merkezindeki esnaflar ile pazaryerini ziyaret etti. Özkaldı, DSİ tarafından Sandıklı’ya yaklaşık 130 Milyon TL yatırım yapıldığını hatırlattı. Esnaf ve vatandaşlarla yakından ilgilenen Özkaldı, “Değişen ve gelişen bir Türkiye var. İnanıyorum ki 7 Haziran günü halkımızın destek ve duaları ile değişim ve gelişim devam edecek. Yapılan yatırım ve hizmetleri hep birlikte görüyoruz. Artık gölet, baraj, taşkın koruma gibi tesisleri yapmak sıradan bir hale geldi. Kıbrıs’a bile su götürüyoruz” dedi. Sandıklı ilçe merkezindeki esnaf ziyaretinin ardından köy ve beldelere geçen Özkaldı, Sandıklı’da 21 tesisin tamamlandığını 15 tesisinde inşaat çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Sandıklı ilçesi için plan ve projesi hazırlanan 11 tesisin olduğuna dikkat çeken Özkaldı, yapılması düşünülen 10 projenin de halihazırda beklediğini duyurdu. Sandıklı ve bölgesi için önemli olan bir çok gölet ve sulama sisteminin hayata geçtiğini de duyuran Özkaldı, gittiği köy ve beldelerde AK Parti hükümetlerinin icraatlarını anlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X