AK Parti Bursa Teşkilatı’nda birlik beraberlik iftarı

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, kurulduğu günden bu yana partilerine hizmet veren ilçe başkanlarını iftarda buluşturdu.

AK Parti Bursa Teşkilatı’nda birlik beraberlik iftarı

Kurulduğu günden bu yana AK Parti’ye hizmet veren ilçe başkanları, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında buluştu. İlçe başkanları ve il yönetiminin katıldığı programda gündemdeki siyasi konular değerlendirildi.

Burada bir konuşma yapan İl Başkanı Cemalettin Torun, tüm ilçe başkanlarına partilerine kattıkları değerlerden dolayı teşekkür etti. Torun, bu Ramazan da düzenli aralıklarla gerçekleştirecekleri programlar ile çeşitli kademelerde partilerine hizmet vermiş AK Parti sevdalıları ile bir araya geleceklerini söyledi.

Büyük organizasyonlarla düzenlenen iftar programları yerine daha mütevazi programlarla teşkilat üyeleri ve her kesimden vatandaşlarla buluştuklarını belirten Torun, “İl yöneticilerimiz her gün 22 aileye iftar misafiri oluyor, ilçe teşkilatlarımızda yetim iftarları gibi organizasyonlarla halkımızla buluşuyor. Bu yıl Bursa teşkilatları olarak gerçekleştireceğimiz yaklaşık 1000 organizasyon ile Ramazan-ı Şerif’i dolu dolu geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X