AK Parti Bursa’dan beraberlik mesajı

AK Parti Bursa Teşkilatları daraltılmış olarak gerçekleştirilen 48 İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda biraraya geldi.

AK Parti Bursa’dan beraberlik mesajı

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, 48. İl Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Merinos AKKM Başkanlık Salonu’nda daraltılmış olarak gerçekleşen toplantıya Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik E. Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İçişleri E. Bakanı Efkan Ala, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, il kadın ve gençlik kolları teşkilatları, ilçe ve belediye başkanları katıldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, teşkilat mensuplarına gerçekleştirdiği sunumla Bursa için çalışma ve projelerini anlatırken, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ise yaptığı konuşmada, teşkilatlarının birlik ve beraberliğinin en güzel örneklerinden birini daha sergilediklerini belirtti. 

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ise Türkiye’nin, etrafının adeta bir ateş çemberinde ve büyük tehdit riski içerek örgütlerle çevrili olmasına rağmen büyümesini sürdürdüğünü belirtti.

Çavuşoğlu, AK Parti iktidarları ile geçen 16 yılda Türkiye’nin büyümesini hazmedemeyen güçlerin tüm oyunlarına rağmen, geleceğe emin adımlarla yürüdüklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

“Türkiye, coğrafyasında ve bölgesinde önemli bir süreçten geçiyor. Bu eşiği başarıyla geçebilmemiz için en önemli formül; Birlik, bütünlük ve beraberliğimiz olacaktır.

Birlik ve beraberliğimizin yanında ‘Bu güzel ülkeye daha fazla nasıl hizmet edebilirim?’ düşüncesi her zaman olduğu gibi zihnimizi sürekli meşgul etmeli ve bu yolda gereken her şeyi yapmalıyız. 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X