AK Parti grubu sırtını döndü

TBMM Genel Kurulu’nda, tartışmaların ardından ‘İç Güvenlik Tasarısı’nın görüşmelerine geçildi ancak tasarının tümü üzerindeki konuşmalar başlamadı, tartışmalar sürüyor.

AK Parti grubu sırtını döndü

Paketin kanunlaşmaması için ortak tavır sergileyen muhalefet milletvekilleri, birlikte hareket ediyor. Sürekli kavga ve tartışmalara sahne olan Genel Kurul’a önceki akşam saat 20.00’den sonra Sadık Yakut başkanlık etti. Sadık Yakut’un görevi devralmasını bahane eden muhalefet milletvekilleri Meclis’in çalışmasını engellerken, özellikle HDP’li Adil Zozani ve Hasip Kaplan, Başkanlık Divanı önüne gelerek Yakut ile tartıştı. Adil Zozanive Hasip Kaplan çıktığı Meclis kürsüsünde, “Başkanlık divanını selamlamıyorum” demesi üzerine AK Partili milletvekilleri, Zozani’yi konuşmasını bitirene kadar arkalarını dönerek protesto etti.

DÜŞEN VEKİL ŞİKAYETÇİ

Öte yandan, haftaiçi Meclis’te çıkan kavga sırasında 3 metrelik merdiven boşluğuna düşerek omurgasında 2 kırık oluşan CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, kendisini iten AK Partili Suat Önal hakkında suç duşurusunda bulunacak. 

Şikayetçi olduğunu belirten CHP’li Düzgün, “Birini o boşluğu görerek ittirmek öldürmeye kastetmektir, savcılığa suç duyurusunda bulunacağım” dedi. Düzgün, geceyi hastanede geçirdiğini, çok ağrısı olduğunu belirterek, “Cemil Çiçek aradı, bunların doğru olmadığını söyledi ama her zaman göz yumuyor” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X