AK Parti İl Başkanı açıkladı! İşte yol haritası…

Pazartesi Söyleşileri’nin bu haftaki konuğu AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan… Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal sordu, Davut Gürkan yanıtladı…

AK Parti İl Başkanı açıkladı! İşte yol haritası…

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, yol haritasını açıkladı:

“Bizim ilk hedefimiz geçmiş seçimlerde bize oy verenlerin yeniden oyunu kazanmak. AK Parti’nin oyları referandumda yüzde 70’lerdeydi. Bu sıradan bir oy oranı değil. Demek ki vatandaşa dokunduğunuzda karşılığını alabiliyorsunuz. Bizim yeniden bu karşılığı bulmamız lazım.”

Gürkan, pandemide vatandaşa 661 milyar liralık destek sağladıklarını belirterek, bunun müthiş bir destek olduğunu kaydetti.

Kılıçdaroğlu’nun Bozbey’in adaylığını açıklamasını Millet İttifakı’nda sorun yarattığını öne süren Gürkan, “Adaylık açıklamasından CHP örgütlerinin şaşkınlık içinde kaldığını gördüm ama asıl şaşkınlık İYİ Parti’de yaşandı. Hem teşkilat açısından sakıncalı hem de İYİ Parti açısından ciddi bir sıkıntı oldu. Büyükşehir adayının kendilerine danışılmadan açıklanması İYİ Partililere, ilçelerde tek başına aday belirleme hakkı doğurdu” diye konuştu.

Röportajın tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X