AK Parti İl Başkanı istifa etti

AK Parti İl Başkanı Selim Temurci görevinden istifa etti

AK Parti İl Başkanı istifa etti

AK Parti İstanbul 5. olağan il kongresinde 8 yıldır İstanbul il başkanlığı görevini yürüten Aziz Babuşçu görevi 2015 yılında Selim Temurci`ye devretmişti. Babuşçu, 2007`de görevinden istifa edip Milletvekili adayı olan ve 3 dönem İstanbul İl Başkanlığı görevini yürüden Dr. Mehmet Müezzinoğlu`nun yardımcısı olan Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak bu göreve atanmıştı. Aziz Babuşçu’nun milletvekili aday adaylığı için çekildiği AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na getirilen isim ise 2015 yılında Selim Temurci olmuştu. Peki Selim Temurci neden istifa etti? Selim Temurci Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir? İşte detaylar…

SELİM TEMURCİ KİMDİR?

1970 yılında Rize Çayeli’nde doğan Selim Temurci, İmam Hatip Lisesi’nden sonra Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu.

Yüksek Lisansını ve Doktorasını Marmara Üniversitesi’nde ekonomi üzerine tamamlayan Temurci, özel sektörde üst düzey yöneticilik görevlerini yerine getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X