AK Parti il delegeleri kongre öncesi buluştu

AK Parti delegeleri, yarın Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilecek olan il kongresi öncesinde İl Başkanlığı’nın düzenlediği dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti il delegeleri kongre öncesi buluştu

Almira Otel’de gerçekleştirilen dayanışma yemeğine, il yönetiminin yanı sıra  Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, belediye başkanları, delegeler ve partililer katıldı. Burada konuşan İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti’nin gücünü üyeleri arasındaki birlik ve beraberlikten aldığını söyledi. Torun, bu birlikteliklerini her programda gösterdiklerini belirterek, “Kısa bir süre önce ilçe kongrelerimizi gerçekleştirdik. İstişare kültürümüze, ortak akıl yoluyla çalışma anlayışımıza, birlik ve beraberliğimize uygun bir şekilde ilçe kongrelerimizi adeta bir şenlik havasında geçirdik.  İnşallah yine aynı güzellikler içinde il kongremizi de geçireceğiz. İl başkanlığımızın seçimi hususunda da yine ilçe kongrelerimizde olduğu gibi istişare mekanizmamızı çalıştırdık. Neticede Başbakanımızla yaptığımız görüşmeden sonra İnşallah tek liste ile il kongremize gideceğiz. Bu yolda bana verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

ÇALIŞMAYA DEVAM

Siyasetin çok zor bir iş olduğunu sözlerine ekleyen Cemalettin Torun, AK Parti’nin her kademeden üyelerinin bu işi halka hizmet için yaptığını belirterek, şunları söyledi:

“Bu anlayış ve bu sorumluluk bilinciyle ile Bursa’da elimizden gelen her çalışmayı yapmaya devam edeceğiz. Öncelikle Başbakanımızın, Başbakan Yardımcımızın, bakanlarımızın katılımı ile düzenlenecek olan il kongremizi Bursa’ya yakışır bir şekilde gerçekleştirmeliyiz.  Başbakanımızı Bursa’dan İnşallah mutlu bir şekilde uğurlamalıyız. Ben inanıyorum ki her zaman olduğu gibi o günde Atatürk Kapalı Spor Salonu’nu hınca hınç dolduracağız ve partimize yakışır bir kongre gerçekleştireceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X