AK Parti Kadın Kollarından Etli Pilav Dağıttı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe AK Parti Kadın Kolları tarafından Ulu Camiinde 2 bin kişiye etli pilav ve ayran dağıtımı yapıldı. AK Parti Gölbaşı ilçe K…

AK Parti Kadın Kollarından Etli Pilav Dağıttı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe AK Parti Kadın Kolları tarafından Ulu Camiinde 2 bin kişiye etli pilav ve ayran dağıtımı yapıldı. AK Parti Gölbaşı ilçe Kadın Kolları Başkanı Elif Kökyer,Gölbaşı Ulu Camiinde 2 bin kişiye pilav dağıtıldığını söyledi. Kökyer, “İlçe esnaflarımızın desteğiyle Mübarek üç aylarda bulunduğumuz şu günlerde kadın kolları olarak ilçemiz Ulu Camiinde halkımıza etli pilav ve ayran dağıtıyoruz. İslam coğrafyasının en sıkıntılı dönemini yaşıyoruz. Ülkemizde İslam aleminin merkezi konumunda olduğundan dünyanın neresinde olursa olsun hangi mazlumun eline diken batsa acısını biz hissediyoruz. İnşallah çekilen bu sıkıntılardan kurtularak, İslam ümmeti olarak huzur ve barış içinde yaşarız” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X