AK Parti Karacabey`de Erol güven tazeledi

AK Parti Karacabey ilçe kongresinde tek listeyle gidilen seçimlerde Murat Erol yeniden ilçe başkanlığı görevine seçildi.

AK Parti Karacabey`de Erol güven tazeledi
AYDIN FİDAN
 
Karacabey Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen kongreye Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yanı sıra Bursa milletvekilleri Önder Matlı, İsmail Aydın, Canan Candemir Çelik, İsmet Su, Hüseyin Şahin, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan başta olmak üzere partililer, sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.
 
ALTEPE’DEN SU MÜJDESİ
 
Kongrede konuşan AK Partili Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bugüne kadar pansuman çalışmalar yaptıklarını, belediyede sisteme kurduklarını belirterek 2015’te ameliyata başlayacaklarını vurguladı.
 
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’de ‘üçlü olsun güçlü olsun’ sloganıyla çıktıkları yolda hizmet etmek için her şeyin tam olduğunu söyledi. Karacabey’de pahalı su kullanıldığı şikayetlerine de değinen Altepe, Mustafakemalpaşa’da uygulanan su tarifesinin Karacabey’de uygulanacağı müjdesini verdi.
 
AK Parti Milletvekili Önder Matlı, milletle birlik olmanın sonucu olarak her seçimden galibiyetle çıktıklarını belirterek, kongrelerden güçlü olarak çıkacaklarını kaydetti.
 
BAŞARILARA İMZA ATTIK
 
Güven tazeleyen AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol, atamayla geldikleri günden itibaren bir yıllık sürede başarılara imza attıklarını söyledi.
 
401 delegeden 252’sinin sandık başına gittiği kongrede 247 oy alan Murat Erol, yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X