AK Parti Kestel’de Danışma Meclisi Toplantısı

Kestel AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Kestel’de Danışma Meclisi Toplantısı

OSMAN GÜNEŞ

Toplantıya AK Parti Bursa Milletvekilleri Bennur Karaburun ve Hakan Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ödünç, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, İl Başkanvekili Bayram Durmuş, AK Parti İlçe Başkanı Necmettin Ekinci, belediye meclis üyeleri, AK Parti il ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. Toplantıda Kestel AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından 15 Temmuz darbe girişimi slayt gösterisi sunuldu. AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, hükümetin birçok alanda önemli çalışmalar yaptığını ifade ederek, “Milletimiz bu çalışmalarımızın karşılığı olarak her girdiğimiz seçimde oyunu partimize vererek destek oluyor” dedi.

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar da ilçeye yapılan yatırımları, sinevizyon eşliğinde anlatarak bilgi verdi. Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ödünç de, “Kestel ilçesine hizmetlerimize devam ediyoruz. Belediye Başkanımız yapılan hizmetleri anlattı. Büyükşehir olarak her zaman ilçe belediyelerinin ihtiyaç ve eksiklerini giderme noktasında hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X