AK Parti Kongresi’nde 5 bin polis görev yapacak

AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi nedeniyle Ankara Spor Salonu ve civarındaki bazı yollar, 21 Mayıs Cumartesi günü saat 23.00’ten itibaren, 22 Mayıs Pazar günü yapılacak kongrenin bitimine kadar kapalı olacak.

AK Parti Kongresi’nde 5 bin polis görev yapacak

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, belirlenen süre içerisinde, Cumhuriyet Caddesi (Gar Kavşağı-Baruthane Kavşağı arası ile giriş ve çıkışları), Hipodrom Caddesi-Talatpaşa Bulvarı (Ulaştırma Kavşağı ile Opera Köprüsü arası tüm giriş ve çıkışlar/Gar kavşağı alt geçit dahil) ve Kazım Karabekir Caddesi’nin Ulaştırma Kavşağı ile İstanbul Caddesi arasındaki bölümü trafiğe kapatılacak.

 

Üst seviye güvenlik tedbiri alınacak

 

Kongre nedeniyle güvenlik önlemleri de en üst seviyeye çıkarılacak.

 

Güvenlik önlemlerinin ilk halkası olacak Ankara’ya giriş yollarından, araçlar kontrol edilerek alınacak. Kongrenin yapılacağı Ankara Spor Salonu’nun etrafı da bariyerlerle kapatılacak. Kurulacak birden fazla arama noktasında, kongreye katılanların detaylı üst aramasına tabi tutulmasından sonra salona girişlerine izin verilecek.

 

Güvenlik tedbirleri kapsamında Ankara Emniyet Müdürlüğünün bütün birimlerinden yaklaşık 5 bin polis görev yapacak.

 

Kongre süresince bir polis helikopteri de sürekli uçarak, yerdeki birliklerin koordinasyonuna yardımcı olacak.

 

Kongre nedeniyle Ankara Tren Garı’nın kapatılmayacağını, ancak giriş ve çıkış yapan yolcular için ayrı bir koridor oluşturulacağını belirten emniyet yetkilileri, o gün seyahat edecek vatandaşların kapalı yolları dikkate alarak hareket etmeleri gerektiği uyarısında da bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X