AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık:

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, Türkiye’yi ayağa kaldıran partinin AK Parti olduğunu ifade etti. Milletvekili Özn…

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık:

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, Türkiye’yi ayağa kaldıran partinin AK Parti olduğunu ifade etti. Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Kampusu Çocuk Servisi ile Gözde Akademi Hastanesinde hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya geldi. Çocuk hastaları ziyaret eden Çalık, hasta yakınlarıyla da sohbet etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Milletvekili Çalık, personellerin çalışmaları hakkında da bilgiler aldı. Daha sonra Yeşiltepe Semt Konağı’nı ziyaret eden Çalık, burada kadın kursiyerlerle buluştu. Burada dikiş ve nakış yapan Çalık, kurslar hakkında bilgi aldı. AK Parti’nin Türkiye’yi ayağa kaldıran parti olduğunu ifade eden Çalık, “AK Parti, dünyaya kafa tutan partinin yöneticilerinden oluşmuştur ve Türkiye, onlarla birlikte dünyaya kafa tutmaya başlamıştır” diye konuştu. “1 KASIM’DA MİLLETİMİZ GEREKEN CEVABI VERECEK” Çalık, 1 Kasım’da milletin sandık başına giderek, AK Parti’yi tek başına iş başına getireceğine inandıklarını dile getirdi. Ülkeyi karıştırmak ve bölmek isteyenlere cevabı milletin vereceğini kaydeden Çalık, “Partinin kurucusu Recep Tayyip Erdoğan ne zaman ’one minute’ dedi, tüm dünya ayağa kalktı. Ne zaman Tayyip Erdoğan, ekonomiyi ayağa kaldırdı, dünya ayağa kalktı. Ne zaman Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı oldu, dünya ayağa kalktı. Ne zaman Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu’na görevi bıraktı, dünya ayağa kalktı ve dünya ayağa kalkmaya devam ediyor. ’Türkiye’yi karıştırmak, bölmek, iç savaş çıkartmak istiyoruz’ diyenler var. Sizden istirhamım Bahçeli’ye gereken cevabı siz verin. Kılıçdaroğlu’na gereken cevabı siz verin. ’Terör örgütüne sırtımı dayıyorum’ diyen HDP’ye de cevabı siz verin” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X