AK Parti Mudanya yeni yönetimi tanıttı

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal, Genel Merkez tarafından onaylanan yeni yönetimi tanıttı.

AK Parti Mudanya yeni yönetimi tanıttı

ÖMER BİLİK

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal, yeni yönetim kurulunu belirlemek için, çok kapsamlı istişarelerde bulunduklarını ifade ederek, görüşmeler sonucunda belirledikleri listeyi Genel Merkez’in onayına sunduklarını ve 12 Mayıs günü bu listenin Genel Merkezce onaylandığını söyledi.

Ünal, “Mudanya’da 85 bin vatandaşımızın her bir ferdi, esnaflarımız, zeytincilerimiz, çiftçilerimiz, işçilerimiz, emeklilerimiz, kadınlarımız, engellilerimiz, gençlerimiz ve çocuklarımız için 334 kilometre kare Mudanya toprağının her karışında, bir yandan hizmetlerimizi daha da artıracak, bir yandan da güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir Mudanya’yı halkımızla birlikte yeniden oluşturma çabası içerisinde olacağız” dedi.

25 kişilik yeni yönetimde Dr. Ahmet Murat Ünal, Ahmet Yazıcı, Ayşen Taşkın, Enver Ulu, Erdal Doğruer, Hülya Palademir, İbrahim Turan, Kamil Burhan, Mehmet Yıldırım, Mehmet Baysan, Mustafa Bayrak, Mustafa Oğultekin, Nejat Baysan, Neslihan Erdeniz, Nurşen Şahin, Orhan Uysal, Osman Köse, Rasim Yılmaz, Recep Ayçiçeği, Sabriye Öztürk, Sinan Şentürk, Şenol Demirci, Şenol Kul, Tahsin Arktürk ve Volkan Biçer yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X