AK Parti Nilüfer’de 15. yıl kutlaması

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı, partinin kuruluşunun 15. yılını kutladı.

AK Parti Nilüfer’de 15. yıl kutlaması

İlçe binasındaki kutlamaya AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ve delegeler katıldı. Celil Çolak, hain darbe girişimini hatırlatarak, ”15 Temmuz, tarihe kara bir leke olarak geçmiştir. Destan yazan bu milleti kutluyorum” diye konuştu. 

15 yıl boyunca AK Parti için ter döken herkese teşekkür eden Celil Çolak, ’14 Ağustos 2001 yılında  Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurulan partimiz, kısa sürede Türk siyaset ve tarih sahnesinin mihenk taşı olmayı başarmıştır. AK Parti 15 yıl boyunca demokrasi, milli iradeye saygı, siyasi ahlak ve erdem açısından Türk siyasi hayatına yüksek değerler kazandırmıştır. AK Parti, milletten aldığı destekle 15 yıl boyunca iktidar olmuş, eğitim, adalet, sağlık, tarım, turizm, ulaşım, ekonomi, enerji, teknoloji gibi köklü reformlarla yeni Türkiye yolunu açmıştır’ diye konuştu. 15. yıl münasebetiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın fotoğraflarının bulunduğu bir pasta kesilerek üyelere ikram edildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X