AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı bayramlaştı

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı düzenlenen programla bayramlaştı. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Bu bayramın, kardeşliğimizi, dayanışmamızı, birlik ve beraberliğimizi en üst noktalara yükseltmesini diliyorum” dedi.

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı bayramlaştı

Merinos Tren Cafe’de düzenlenen törene AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Muhammet Müfit Aydın, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, AK Parti Osmangazi İlçe teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı. Tüm Türkiye’nin ve İslam aleminin ramazan bayramını tebrik eden AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Ramazan ayının son günlerinde meydana gelen menfur terör olayını bir kez daha kınıyor ve hain saldırı sebebiyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Bu vesile ile şehitlerimizi bir kez daha minnetle anıyoruz. Ramazan bayramı kardeşliğimizi, dayanışmamızı, birlik ve beraberliğimizi en üst noktalara yükseltmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan dolayısıyla bir çok sosyal sorumluluk projesine imza attık. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığımızda düzenlediğimiz tüm programlarda yanımızda oldu. Başta Osmangazi olmak üzere Balkanlarda ve Anadolu’da düzenledikleri iftarlarla birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, “Türkiye’nin en büyük sorunu muhalefet eksikliğidir. Muhafelet hiçbir şekilde siyaset alanını genişletemiyor. Sokaklar üzerinden kaos oluşturarak iktidarı devşirme peşinde koşan bir anlayış var. Biz bu ülkeyi yöneten partinin mensupları olarak kendi içimizdeki dayanışma atmosferini muhafaza edebilirsek hiç şüpheniz olmasın ülkemizdeki birlik ve beraberlik ruhu da aynı şekilde yükselecektir” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X