AK Parti Osmangazi referandum kampında

Referandum öncesi AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığa tarafından Afyonkarahisar’da iki günlük eğitim programı düzenlendi.

AK Parti Osmangazi referandum kampında

Mahalle başkanlarından ana kademe üyelerine kadar yaklaşık 200 partilinin katıldığı iki günlük eğitim programı, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katılımı ile gerçekleştirildi.

Eğitim programının açılışında konuşan Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, “16 Nisan akşamı Allah’ın izniyle çok büyük oranda sandıklardan evet çıkacağına inanıyoruz ve inşallah Türkiye için yeni bir dönem başlayacak” dedi.

“Amacımız yeni Türkiye’nin kurulması istikametinde önümüze çıkan bütün bu engelleri kaldırmak ve yolumuza devam etmektir” diyen Kurtulmuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Her işin sonucunu almak için ortaya iyi bir emek koymak lazım. Hiçbir sandık kimsenin cebinde keklik değildir. Bu kalan süre içerisinde kampanya içerisinde canla başla çalışacağız.  Bizim kampanyamız olumlu, pozitif bir kampanyadır. Biz kimseyle dalaşmak, kavga etmek, didişmek niyetinde değiliz. Milletimize tek tek anlatacağız. Şuanda kampanyanın henüz çok başındayız. Osmangazi’de anlatmadığımız, kapısını çalmadığımız, kendisiyle bu meseleyi paylaşmadığımız kimsenin kalmaması lazım.”

Programa katıldığı ettiği için Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a teşekkür eden AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz da, “İnşallah 17 Nisan sabahında ülkemiz ayağındaki prangalardan kurtulmuş olacak. Bizler Osmangazi teşkilatı olarak elimizden geleni yapacağız. 16 Nisan akşamı Osmangazi ilçesi yüzde 60’ın üzerinde bir oy oranıyla, bu referandumda da yine üzerine düşeni yapacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X